HEM
OM OSS
BESÖKA OSS
PROBLEM
PRISER/TIDER
FÖRETAG
PSORIASIS
HYPNOSIA
TRYGGHET, KVALITET & RESULTAT
INFO@HYPNOSIA.SE

EVA BONNIERS G. 4
129 54 HÄGERSTEN

070-769 36 03

Det finns ingen som med säkerhet kan säga vad psoriasis kommer ifrån eller vilka som drabbas av sjukdomen. De allra flesta forskare inom området talar dock om stress som en av orsakerna. Det finns olika grader av psoriasis och en del människor är svårt drabbade. Den behandling som rekommenderas är bland annat solarium och solresor, vilka ger en kortsiktig lindring.

Av en slump har man upptäckt att patienter med psoriasis som varit under narkos har blivit bättre en längre tid framöver. Narkosen ger kroppen en total vila och man tror att det är det som leder till att psoriasisen blivit bättre. Hypnos är ett tillstånd av total avslappning och undersökningar visar på mycket goda resultat när det gäller just psoriasis. Med hjälp av suggestioner kan man "stänga av" det autonoma nervsystemet och (mycket förenklat uttryckt) "säga till kroppen" att inte utveckla psoriasis.

De flesta tycker att detta låter för bra för att vara sant, men undersökningar visar att det faktiskt har mycket goda resultat - även om man inte riktigt vet varför. Vår filosofi är att "om det fungerar - använd det".
OMDÖMEN
KURSER
NYA RÖN
Klientomdömen
Kurser hos Hypnosia
Forskning inom hypnos
All rights reserved Hypnosia HB
Kurser hos Hypnosia
SUGGESTIONSTERAPI

HYPNOANALYS
TLT-TERAPI
PARSAMTAL &
SAMTALSTERAPI
KONTAKT
METODER