HEM
OM OSS
BESÖKA OSS
PROBLEM
PRISER/TIDER
FÖRETAG
SLUTA RÖKA
HYPNOSIA
TRYGGHET, KVALITET & RESULTAT
INFO@HYPNOSIA.SE

EVA BONNIERS G. 4
129 54 HÄGERSTEN

070-769 36 03
Rökning är ett beroende som grundar sig i olika typer av problem. Vem är du?

Vi har även sluta röka kampanjer för företag - hör av er om ni är intresserade av att veta mer.

Identitetsrökaren:

Personen som röker identifierar sig som rökare. Ofta hör man kommentarer såsom "Rökare har alltid roligast, det är därför alla icke-rökare alltid går ut på fester eftersom vi som röker är mer sociala".

Lösning: Suggestionsterapi

Diet-rökaren:

Diet-rökaren röker för att behålla vikten. Ofta hör man kommentarer såsom "Jag har försökt att sluta men jag går upp i vikt så mycket".

Lösning: Suggestionsterapi

Vanerökaren:

Vanerökaren röker av vana. Cigaretten har blivit en del av vardagen och rökningen är inte konstigare än att borsta tänderna. Ofta hör man kommentarer såsom "Är det inte reklam snart?".

Lösning: Suggestionsterapi

Känslorökaren:

Känslorökaren motiverar rökningen med känslor. Ofta hörs kommentarer såsom "jag orkar inte ta tag i det just nu, jag mår så dåligt och då måste jag ta en cigarett".

Lösning: Suggestionsterapi/hypnoanalys

Oppositionsrökaren:

Oppositionsrökaren är trotsig och tänker inte lyssna på vad andra har att säga om rökning. Ofta hörs kommentarer såsom "Alla ska vi dö av någonting".

Lösning: Suggestionsterapi

Tristessrökaren:

Tristessrökaren röker för att den inte har någonting annat att göra. Ofta hörs kommentarer såsom "vad trött jag blir på X, får jag bjuda på en cigarett?".

Lösning: Suggestionsterapi/hypnoanalys

Beroenderökaren:

Beroenderökaren hävdar att det är absolut omöjligt att sluta röka på grund av abstinens. Ofta hörs kommentarer såsom "Sist jag slutade röka mådde jag så dåligt att jag spydde. Jag började igen efter fem timmar".

Lösning: Suggestionsterapi

Inbillningsrökaren:

Tror sig kunna sluta när som helst. Slutar ofta att röka flera gånger i månaden. Anser att den slutat röka eftersom den "bara" tar ett bloss då och då. Ofta hörs kommentarer såsom "jag har bara rökt fyra cigaretter idag, det skulle aldrig en riktig rökare klara av".

Lösning: Suggestionsterapi


OMDÖMEN
KURSER
NYA RÖN
Klientomdömen
Kurser hos Hypnosia
Forskning inom hypnos
All rights reserved Hypnosia HB
Kurser hos Hypnosia
SUGGESTIONSTERAPI

HYPNOANALYS
TLT-TERAPI
PARSAMTAL &
SAMTALSTERAPI
KONTAKT
METODER