HEM
OM OSS
BESÖKA OSS
PROBLEM
PRISER/TIDER
FÖRETAG
NYA RÖN
HYPNOSIA
TRYGGHET, KVALITET & RESULTAT
INFO@HYPNOSIA.SE

EVA BONNIERS G. 4
129 54 HÄGERSTEN

070-769 36 03
Sexualitet och sockerberoende

Maja Wolts rapport "Kvinnors sexualitet och sockerberoende" visar att det finns ett samband mellan kvinnors sockerberoende och deras sexualitet. De kvinnor som har problem med sin egen sexualitet eller har ett sexuellt otillfredsställande samliv ofta utvecklar ett sockerberoende. När kvinnorna ändrat syn på och fått ett mer tillfredställande sexualliv har sockerberoendet antingen avtagit eller försvunnit helt.

Operation med hypnos som enda bedövning.

Den 20 april skedde en operation på ett sjukhus i Stockholm med hypnos som enda bedövning. Operationen gick bra och patienten var nöjd och kunde lämna sjukhuset snabbt.

Hypnos och Diabetes

I Ryssland bedrivs forskning om hypnos och diabetes. I ett fall på Poliklinika 26 användes hypnos för att bota en diabetiker. För varje behandling patienten undergick minskade hungern och törsten. Efter 10 behandlingar fanns det inte längre minsta spår av socker i blod eller urin. Två år senare gjordes en uppföljning och den visade inga recidiv.

Hypnos och IBS

En studie från Sahlgrenska universitetssjukhuset i Göteborg visar att cirka 80% av IBS patienter blev bättre av hypnosbehandling. Under hypnos lär sig patienterna att styra sina tankar så att tankarna påverkar kroppen. Med symboliska bilder kan patienten själv påverka funktionen i mag - och tarmkanalen.


Attityder till hypnos

Majas kvantitativa studie visar att intresset för hypnos är större hos kvinnor än hos män...


Astma

En klient behandlades med hypnoanalys på Hypnosia och meddelade att hennes astma försvunnit. Inte ens under pollensäsongen behövde klienten använda inhalator eller andra mediciner.
OMDÖMEN
KURSER
NYA RÖN
Klientomdömen
Kurser hos Hypnosia
Forskning inom hypnos
All rights reserved Hypnosia HB
Kurser hos Hypnosia
SUGGESTIONSTERAPI

HYPNOANALYS
TLT-TERAPI
PARSAMTAL &
SAMTALSTERAPI
KONTAKT
METODER
LÄS MER