HEM
OM OSS
BESÖKA OSS
PROBLEM
PRISER/TIDER
FÖRETAG
ÅNGEST & DEPRESSION
HYPNOSIA
TRYGGHET, KVALITET & RESULTAT
INFO@HYPNOSIA.SE

EVA BONNIERS G. 4
129 54 HÄGERSTEN

070-769 36 03
Lider du av ångest eller depression? Då är det viktigt att du tar tag i det eftersom det är onödigt att leva sitt liv i ett fängelse! Ångest är en fruktansvärd känsla och det är inte alltid man vet vad som utlöser den. För att förstå sin ångest måste man veta grunden till den och det är ofta svårt att hitta orsaken på egen hand. Ångest kan ta sig i uttryck på olika sätt och det är inte alltid vi är medvetna om att vi faktiskt har ångest. Vissa symtom får oss att tro att vi är dödligt sjuka, vilket i sin tur skapar rädsla som leder till att ångesten blir ännu starkare. Ångesten kan ses som en ond spiral som går nedåt.
Det viktigaste är att ta reda på var ångesten kommer ifrån och att se mönster. Ofta finns det nämligen ett mönster men vi är så upptagna med att ha ångest så att vi inte ser detta. När vi ser mönstret är det som om en pollett trillar ner någonstans och vi känner oss befriade och lättade. De flesta upplever till och med en känsla av någon slags eufori.

Det handlar även i många fall om att orka och våga förlåta sig själv. Att förlåta sig själv kan vara den svåraste uppgiften vi har i livet men också den viktigaste. Ibland behöver man lite hjälp på traven för att komma dit och det är det som vi vill hjälpa dig med.
OMDÖMEN
KURSER
NYA RÖN
Klientomdömen
Kurser hos Hypnosia
Forskning inom hypnos
All rights reserved Hypnosia HB
Kurser hos Hypnosia
SUGGESTIONSTERAPI

HYPNOANALYS
TLT-TERAPI
PARSAMTAL &
SAMTALSTERAPI
KONTAKT
METODER