HEM
OM OSS
BESÖKA OSS
PROBLEM
PRISER/TIDER
FÖRETAG
BROSCHYR
HYPNOSIA
TRYGGHET, KVALITET & RESULTAT
INFO@HYPNOSIA.SE

EVA BONNIERS G. 4
129 54 HÄGERSTEN

070-769 36 03
Tack för ditt intresse för våra tjänster. Här följer lite information om hypnos, suggestionsterapi och regressionsterapi, som kan vara bra för dig att känna till. Prisuppgifterna finner du också i broschyren. Dock vill vi här tillägga att kostnaden inte bör få stå i vägen för att någon ska må bättre. Därför är vi öppna för olika betalningsrutiner om detta skulle kunna vara till hjälp.

Hypnoterapi är, som du säker redan känner till en fullständigt naturlig, säker och tillförlitlig behandlingsmetod. Till skillnad från många medicinbaserade terapier förekommer det inga otrevliga bieffekter och terapin passar i stort sätt alla. Dessutom blir resultaten i de flesta fallen permanenta och du riskerar heller inte att hamna i något beroendeförhållande till terapeuten.

Problemområdena varierar från person till person och det är mycket viktigt för oss att poängtera detta eftersom vi är intresserade av att hjälpa just dig oavsett hur ditt problem ser ut. Det kan handla om allt ifrån existentiella problem, rökning, depression, ångest, dålig självkänsla, fobier, sängvätning, migrän, anorexi, psoriasis, mindervärdeskänslor till äktenskapsproblem. Vi ser fram emot att träffa dig personligen för att mer i detalj diskutera vad som är ditt specifika problem.

Med vänlig hälsning

Maja

Information

Syftet med denna skrivelse är att göra dig bekant med olika behandlingsmetoder - suggestionsterapi och regressionsterapi. Vi vill även klargöra några av de missuppfattningar, myter och missförstånd som hypnosen oförtjänt får dras med.

Faktum är att hypnos är ett fullständigt normalt, icke magiskt fenomen med förutsägbara verkningar. Det är helt uteslutet att en person kan behärskas, manipuleras eller ens försättas i djup trans mot sin vilja. En person under hypnos sover inte, däremot kan han ofta vara mer medveten om vad som sker i omvärlden än i normala fall, då sinnena vanligtvis fungerar bättre. Men, och detta är det viktiga: så länge allt är normalt och vardagligt omkring honom bryr han sig inte om omgivningen - han ids helt enkelt inte engagera sig.

Ingen kan någonsin förmås att göra saker mot sin vilja och alla med normal intelligens och koncentrationsförmåga kan erfara det hypnotiska tillståndet. Det är inte ovanligt att man hör någon säga "Mig kan ingen söva" eller "Tänk om jag kommer att säga en massa saker som jag inte alls vill att någon ska annan ska höra". Uttalanden som dessa visar bara på en grundläggande missuppfattning om vad hypnos egentligen är.

Hypnos är högst behagligt och avslappnande och jodå, man kan prata under hypnos. Att någon skulle komma till skada under enbart hypnos är helt otänkbart. Snarare används denna urgamla metod alltmer som komplement inom skolmedicin där den bland annat visat sig vara ett värdefullt alternativ till droger vid narkos eller smärtlindring. I England användes hypnos på många sjukhus vid kirurgiska ingrepp fram till 1840 då kemisk bedövning blev vanligare (nyligen har vissa sjukhus dock återgått till att använda sig av hypnos istället för kemiska substanser vid operationer). Men hypnos har används i tusentals år för att effektivt påskynda läkning samt lindra stressymptom. En bra definition på hypnos är: "Ett tillstånd av samtidig avslappning och koncentration med en ökad medvetenhet framkallad med suggestioner".

Hypnos per se är ingen terapi utan används för att nå önskat resultat. Terapeuten använder sin röst för att försätta klienten i hypnos och fastän det inte är så säkert att denne känner sig "hypnotiserad" kommer hon erfara en känsla av mental och fysisk avkoppling - vad gäller avslappning har hypnos ingen like.

Hypnos har ingenting med trollstavar och ockulta förmågor att göra även om klienten förmodligen kommer att tycka det vara rent magiskt hur symptomen bara försvunnit och självinsikten bara ökat.
OMDÖMEN
KURSER
NYA RÖN
Klientomdömen
Kurser hos Hypnosia
Forskning inom hypnos
All rights reserved Hypnosia HB
Kurser hos Hypnosia
SUGGESTIONSTERAPI

HYPNOANALYS
TLT-TERAPI
PARSAMTAL &
SAMTALSTERAPI
KONTAKT
METODER